Geluk

“Geluk ligt bij onszelf. Misschien gaat het niet om het gelukkige einde, maar om het verhaal. Het doel van het leven, is een leven met een doel. Het verschil tussen normaal en uitzonderlijk is net dat beetje extra. Geluk is een richting, niet een bestemming. Bedankt voor jullie bestaan. Wees blij, wees vrij, geloof, voor altijd jong.

Je kent mijn naam, niet mijn verhaal. Je hebt over mij gehoord, niet over wat ik heb moeten doorstaan.

Liefde is als glas, het ziet er zo mooi uit, maar het is zo makkelijk te breken. Liefde is zeldzaam, het leven is vreemd, niets blijft voor altijd bestaan en mensen veranderen. Elke dag is speciaal, maak er dus het beste van. Morgen kun je een levensbedreigende ziekte krijgen, dus maak het beste van elke dag. Het leven is alleen slecht als je er iets slechts van maakt.

Pieken en dalen

Als iemand je lief heeft, dan laten ze je niet wegglippen, hoe moeilijk te situatie ook is. Onthoud dat het leven vol pieken en dalen kan zitten. Geef de dingen waar je elke dag aan denkt nooit op. Ik wil dat meisje zijn dat slechte dagen beter maakt en degene zijn waarover je zegt ‘Mijn leven is veranderd sinds ik haar ken!’

Liefde draait niet om hoe vaak je ‘Ik hou van jou’ zegt – het draait om of je die woorden naleeft. Liefde is als de wind, je kan het voelen, maar niet zien. Ik wacht op het moment dat ik verliefd word op iemand aan wie ik mijn hart kan openstellen.

Een leven vol liefde

Liefde gaat niet om de persoon met wie je een toekomst voor je ziet, het gaat om de persoon zonder wie je je geen leven voor kunt stellen. Het leven is een spel, maar liefde is de prijs. Alleen ik kan mezelf beoordelen.

Soms doet liefde pijn. Op dit moment vecht ik tegen mezelf. Lief, ik voel je pijn. Dromen zijn mijn werkelijkheid. Het doet zeer, maar het is oké. Ik ben eraan gewend.

Om een afspraak te maken kunt u naar de pagina ‘Contact‘ gaan, of hier klikken.