Wanneer zal ik een afspraak maken

Voetreflex

helpt bij diverse klachten en problemen, zoals op vele websites te lezen is

Echter na jaren van ervaring als voetreflexoloog heb ik ontdekt dat het nog beter kan.

Combinatie met ..

Voetreflex combineren met een energetische behandeling (handoplegging/massage) geeft het totale pakket veel meer inhoud en kan  zelfs levens veranderend werken. Ik zou haast zeggen 40% voetreflex; 30% energetische behandeling.

De overige 30% ligt eigenlijk bij u zelf en is natuurlijk afhankelijk van hoe men in het leven staat.

Waarom ?

Veel klachten zijn vaak een combinatie van niet verwerkte emoties en of negatieve ervaringen. Ook de druk van de omgeving als het gaat om gedrag en presteren werken niet mee aan balans in het leven. Veel mensen stoppen het weg en geven ‘het een plekje’ zoals zo vaak wordt gezegd en verwerken het dan niet. Deze ervaringen zetten zich vroeg of laat vast in het lichaam en kunnen de klachten veroorzaken.

Nieuwe inzichten

De beschreven combi kunnen nieuwe inzichten geven in wie men is of wie men in wezen zou willen zijn. Durven jezelf te zijn zodat de echte IK naar boven komt is het mooiste cadeau, welke men zichzelf kan geven en is de poort van balans en versterking van je eigen waarde.

De omgeving mag en kan niet anders doen dan genieten van de mens zoals men werkelijk is

Reacties tijdens en na de behandeling

Tijdens de voetreflexbehandeling kunnen er verschillende reacties optreden, zoals: moe, sloom, geeuwen, slaperig, tintelingen in handen en vingers, droge mond, koud, warm enz.

Ook kunnen er reacties zijn tot enkele dagen na de behandeling zoals: veranderd uitscheidingspatroon in urine, ontlasting en transpiratie, ontspannen gevoel, emotioneel, vermoeidheid, hoofdpijn, fit, koud, oude kwalen die tijdelijk terug komen en weer verdwijnen.

Dit is een goed teken, het betekent dat het lichaam bezig is afvalstoffen te verwijderen. Het is aan te raden veel water te drinken, zodat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden (1 1/2 tot 2 liter per dag).

Om een afspraak te maken kunt u naar de pagina ‘Contact‘ gaan, of hier klikken.