Behandelplan

Tijdens de 1e afspraak, wordt het intakeformulier met je doorgenomen om inzicht te krijgen in je klacht. Hierna kun je de weldaad van een ontspannende voetreflex behandeling ervaren. Tijdens de vervolgafspraak hebben we eerst een gesprek over je reacties en ervaringen. Hierna volgt een voetreflex behandeling en worden gevoelige zones op de voet in kaart gebracht. Met deze gegevens stel ik samen met jou een behandelplan op.

In het begin kunnen de behandelingen in een therapeutisch traject het beste wekelijks uitgevoerd worden. Na een aantal behandelingen wordt de tijd tussen de behandelingen langer. Na 4 à 5 behandelingen zul je effect merken en vaak al na de eerste behandeling.

Voor een voetreflexbehandeling heb je geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Bij specifieke klachten kan ik wel adviseren om de huisarts te bezoeken.

Ik stel geen diagnose en schrijf geen medicatie voor.

Zie een voetreflexbehandeling als een aanvulling of ondersteuning op de reguliere geneeskunde. Voetreflex- en de energetische behandeling  is geen vervanging voor een medische behandeling.

 

Om een afspraak te maken kunt u naar de pagina ‘Contact‘ gaan, of hier klikken.