Wie ben ik?

Mijn carrière speelt zich al meer dan 40 jaar lang af in de logistieke wereld. Een wereld met snel veranderende omstandigheden waarbij (pro)actief handelen noodzakelijk is. Een vluchtige wereld waarin je stevig in je schoenen moet staan, een wereld zonder vaagheden.

Toen ik ongeveer 35 jaar oud was werd ik door mijn dochter gewezen op het feit dat mijn handen hoofd- en rugpijnen bij haar wegnemen. Ik vond dat wel heel bijzonder, maar deed er niet zoveel mee. Diegene die er behoefte aan had, wilde ik altijd wel helpen: met resultaat. Wat ik ook ‘grappig’ vond is dat ik de pijn van wespensteken of andere insectenbeten weg kon nemen door enkel mijn handen op de plek te leggen.

Energetisch werken met mijn handen en massagetechnieken ben ik gaandeweg de jaren mij steeds meer eigen gaan maken.

Maar soms zijn er mensen die moeite hebben met aanraking. Voetreflexologie is daarbij een goede aanvulling op mijn werk. Het is een prima uit te leggen techniek welke goed werkt.

De helende energie welke via mijn handen ook bijzondere resultaten geeft is een stuk moeilijker uit te leggen. Die energie is er nu eenmaal. Wat daarbij wel belangrijk is dat de klant er voor openstaat. Is dit laatste niet zo dan blokkeert het lichaam bewust of onbewust en dan komt de energie moeilijk of niet binnen.

Mijn werk in de logistiek in combinatie met het werk welke ik op deze website beschrijf geven mij balans en rust.

Om een afspraak te maken kunt u naar de pagina ‘Contact‘ gaan, of hier klikken.